Уряд Угорщини заблокує плани ООН і Євросоюзу на розширення міграції

Угорщина має тверді наміри чинити опір планам Організації Об’єднаних Націй та ЄС, розширюють міграцію в світовому масштабі.

«Остання надія Європи» – це, на думку угорського прем’єр-міністра Орбана – християнство. Тому Угорщина має тверді наміри чинити опір планам Організації Об’єднаних Націй та ЄС, розширюють міграцію в світовому масштабі.

Це гучна заява Віктор Орбан озвучив, у традиційному щорічному зверненні до народу, передає Daily Mail.

Виктор ОрбанЗокрема, угорський лідер піддав жорсткій критиці німецьких, французьких політиків, а також керівництво Євросоюзу в тому, що підтримуючи міграцію, вони сприяють “занепаду християнської культури та просування ісламу”.

Він також підкреслив, що його уряд має намір протидіяти зусиллям ООН та ЄС, спрямованих на розширення міграційних процесів, які набирають обертів по всьому світу.

“Християнство – остання надія Європи. Наші гірші кошмари можуть збутися. Захід впаде, так як не бачить, що Європа переповнюється мігрантами з ісламських країн”, – заявив він.

Раніше міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто заявляв про те, що уряд не погоджується з політикою ООН, яка спрямована на стимулювання міграції в світовому масштабі.

Угорщина не перша країна, де антимиграционные настрої можуть вплинути на результат виборів, які відбудуться 8 квітня.

Джерело: eurabota.ua