Швидкі тести водіїв вантажівок на Промахоні тимчасово припинені

Головне управління прикордонної поліції отримало інформацію про те, що на прикордонному пункті Промахон влади Греції тимчасово припиняють експрес-тести на COVID-19 водіїв вантажівок, які в’їжджають до Греції. Для них тимчасово не потрібно попередньо заповнена форма PLF.

Для інших автомобілів, яким дозволено в’їзд до Греції через пункт пропуску «Кулата» – «Промахон», буде збережено вимоги. Це громадяни Греції, іноземці, які постійно проживають, а також особи, які в’їжджають по роботі або з гуманітарних причин. Всі вони, як і раніше, повинні надати грецьким прикордонним властям попередньо заповнену проїзну форму з QR-кодом і негативним результатом ПЛР-тесту на COVID 19, зроблену не раніше, ніж за 72 години до в’їзду до країни.

Кожного з цієї категорії мандрівників швидко перевіряють на пропускному пункті. У разі позитивного результату, грецькі громадяни і іноземці, які постійно проживають допускаються і поміщаються на 14-денний карантин. Решта категорій не допускається до Грецької Республіки.

З 23:00 до 7:00 грецькі прикордонні влади пропускають через прикордонний пункт Промахон тільки вантажівки в обох напрямках.