Ryanair запускає нову схему проїзду

Ірландський лоукостер Ryanair, який в цьому році планує зайти на український ринок авіаперевезень, запустив Ryanair Travel Credit, що надає можливість зекономити 10 відсотків на бронювання житла.

ryanair-travel-credit-scheme

Будь-який клієнт з обліковим записом MyRyanair, яка робить бронювання в Ryanair Rooms, запрацює 10 відсотків за кредит, який може бути викуплений безпосередньо перед вильотом на сайті недорогого перевізника.

Нещодавно Ryanair запустила оновлений сайт Ryanair Rooms, який відрізняється поліпшеною функцією динамічного пошуку і спрощеним бронюванням, дозволяючи клієнтам вибирати з більш ніж 1,2 мільйонів комфортабельних по всьому світу.

Представник Ryanair Кенні Джейкобс сказав: «Ми раді запустити Ryanair Travel Credit. Ця нова ініціатива є величезною вигодою для наших клієнтів, які будуть бачити ті ж готелі та житло Ryanair Rooms, як і в інших популярних місцях бронювання та ще з можливістю отримати одну десяту сплаченої суми».

«З нашими п’ятьма провайдерами житла, пропонують клієнтам більше 1,2 мільйонів номерів на вибір, починаючи від п’ятизіркових готелів до гуртожитків і готелів типу «ліжко та сніданок».

Джерело breakingtravelnews.com
28.01.2018