Почав курсувати поїзд Берлін – Вроцлав та Відень

Згідно нового розкладу потягів у Польщі, пасажири отримали нове дуже цікаве залізничне з’єднання – нічний поїзд ÖBB Nightjet, який тепер проходить через Польщу.

Нічний поїзд з’єднує Берлін з Віднем і до цих пір подорожував через Прагу. З 9 грудня маршрут був змінений, тепер поїзд проходить через Польщу, і робить зупинки в Ополе та Вроцлаві.

Як повідомляє «Ринок залізниці», перший рейс був характерний великою кількістю пасажирів, явка була близько 70 відсотків, при цьому показники чисельності були близькі до стовідсоткових через завантаженість у спальних вагонах.

Пасажири звернули увагу на високу чистоту та комфорт австрійських вагонів. В цілому організація поїздок потягом ÖBB Nightjet оцінюється дуже високо, також в потязі працює додатковий персонал, який відповідальний за успішне та комфортне з’єднання.

З’єднання Nightjet повинно бути привабливим не тільки для поляків, які хочуть дістатися до Відня (виїзд з Вроцлава 22:51, виїзд з Відня близько 22:10), але це також може бути дуже цікавою пропозицією, для тих хто хоче подорожувати до Берліна (виїзд 5:10, прибуття в Берлін в 9:16, повернення з Берліна о 18:41). На жаль, поки що PKP Intercity не продає квитки на це залізничне з’єднання через інтернет, їх можна придбати лише в касах. Через інтернет ми можемо придбати квитки безпосередньо з ÖBB Nightjet, але тільки по відношенню до Австрії та з Австрії, а не з Польщі до Німеччини. Можливо в майбутньому ситуація з цим з’єднанням зміниться через велику кількість бажаючих подорожувати цим рейсом.

Джерело: www.eurabota.ua

13.12.2018