Банкір став ковалем

“Житель західно-турецької провінції Чанаккале кинув кар’єру банкіра і став ковалем”, – повідомляє місцева газета Hurriyet.

Гокей Демірал розповів журналістам з видання, як він закінчив університет і почав працювати в фінансовій сфері. За словами чоловіка, його кар’єра була успішною, але родичі підштовхнули його до припинення банківського бізнесу.

«Дідусь перед самим відходом сказав мені: «Гокей, ти повинен стати ковалем”. Це наша сімейна традиція», – сказав колишній фінансист. Він додав, що його батько висловив таке ж бажання.

«Батько був ковалем в четвертому поколінні, і після його смерті не було кому успадкувати ремесло. Ось чому я вирішив піти з банківської сфери і продовжити традицію чоловіків в нашій родині », – сказав Гокей.

«Спочатку мені було важко. Спека сягає 60 градусів за Цельсієм. Молотки важкі. Однак я звик до цього і пишаюся тим, що успадкував ремесло моїх предків. Я навчився робити ножі, якоря, брязкальця та інші металеві вироби. Людям, дійсно, подобаються мої роботи, і вони їх купують. Я планую передати цю традицію і двом моїм синам»,- додав екс-банкір.