Десятка німецьких міст, де легко працевлаштуватися

У теперішній час ринок праці та економічна стабільність у багатьох країнах ЄС почали активно та успішно розвиватися. Німеччина-одна з країн ЄС, де безробіття знизився і ситуація на ринку праці досить хороша і стабільна вже довгий час.

За результатами дослідженнями інтернет-порталу Adzuna, в Німеччині можна виділити десять міст, де, на думку експертів легко знайти роботу

Перше місце в Німеччині, де найбільша кількість пропозицій роботи, є місце Штутгарт (1,31 безробітних на одну вакансію).

Штутгарт 1,31 безработных на одну вакансию

Друге – Інгольштадт, активно розвиває економічне місто (1,33 безробітних на одну вакансію).

Регенсбург – треті місце, розвинене машинобудування, електротехніка й автомобілебудування.

Бізнес-столиця Німеччини – займає четверте місце. Франкфурт-на-Майні місто, де на одну вакансію знайдеться 1,4 безробітних.

Ульм – п’ята позиція, останнім часом активно розвивається.

Завод Volkswagen, розташований в місті Вольфсбург, це місто і займає шосте місце. На одне місце претендують 1,98 безробітних.

Сьоме місце – місто Ерланген, який добре розвинений завдяки підприємству Siemens.

У десятку міст Німеччини з активно розвиваючою економікою входить і місто Мюнхен. Мюнхен займає восьме місце в десятки з числом 2,13 безробітних на одне місце.

Дев’яте місце – Карлсруе(2,34 безробітних на одне місце) і десяте – Дюссельдорф(2,69 безробітних на одне місце).

Кілька днів раніше було опубліковано десятки кращих фірм-роботодавців Німеччини, деякі міста з великим рівнем безробіття є тими самими місцями, де розташовані і найкращі роботодавці.

Джерело: germania.one