Українські студенти заробляють на домашніх завданнях для німців

Виявляється, що багато німецьких студентів зовсім розлінилися – не хочуть робити домашні завдання, писати курсові роботи, а вважають за краще, щоб їх їм писали старанні українські студенти.

Для тих, хто добре знає німецьку мову, з’явилася відмінна можливість заробити. Студенти в Німеччині, які не хочуть самі писати курсові та інші роботи, охоче користуються послугами українських студентів, які відмінно знають німецьку мову і добре вчаться.

Для німецьких студентів купити курсову роботу, написану в Україні, зовсім недорого, а для українського студента – можливість добре заробити.

Євгенія Келеш з Ужгорода два роки навчалася в німецькому місті Фюрстенфельдбрюк. Щоб покращити своє фінансове становище, писала на замовлення курсові і домашні роботи німецьким студентам. Наприклад, за роботу, об’ємом 6 сторінок плюс бібліографія вона отримувала 90 євро. За її словами, вона вже написала близько 20 таких робіт.

Студент Університету Лейпцига Штефан Зайдлер, почувши історію від свого знайомого, як він купив домашнє завдання, вирішив створити агентство, яке пише академічні завдання для німецьких студентів.

У якийсь момент з ним зв’язалася викладачка університету з України, яка запропонувала на продаж роботи своїх студентів. Звичайно, від такої пропозиції він не зміг відмовитися.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в Познанському університеті п’ятдесяти студентам, які приїхали з України вручили стипендії імені Яна Кульчика.

Близько 600 польських студентських віз протягом січня-липня 2019 року було видано українським студентам, які захотіли навчатися в університетах Польщі.