Завдяки впевненому зростанню економіки, у Німеччині значно зменшилося число банкрутств

Економіка Німеччини за останні роки показує впевнене зростання в усіх секторах. Такий гарний стан справ в економіці безпосередньо відбивається на кількості банкрутств, кількість яких за останній період суттєво скоротилася. Згідно зі статистичними даними, сильне відновлення економіки підштовхнуло число банкрутств у Німеччині до найнижчого рівня з 1994 року. До кінця 2017 року представники понад 20 000 компаній вирушать до судді у справах про неспроможність, оцінює кредитне агентство Creditreform.

кредитное агентство CreditreformЦе буде на 6,3 відсотка менше, ніж в 2016 році. Що стосується неплатоспроможності споживачів, то тенденція зниження продовжувалася: в останні місяці неплатоспроможними виявилося 72 000 приватних осіб, що на 6,7 відсотка менше, ніж в 2016 році.

Німеччина з її впевненим економічним зростанням і високим рівнем зарплат багато років залишається країною на роботу в яку хоче поїхати велика кількість українців. Багато корисної інформації про вакансії можна подивитися на www.eurabota.ua