В Трірі вже п’ять жертв нападу, водій був у нетверезому вигляді

Нові подробиці про вчорашній напад в Трірі: німецька поліція повідомляє вже про 5 жертв, загиблих після того, як чоловік врізався в пішоходів.

Раніше повідомлялося, що чотири людини загинули і 15 отримали поранення. Однак, за словами влади, від поранення померла 52-річна жінка. Серед убитих була 9-місячна дитина, мати якої перебуває в лікарні.

“Чоловік, який розбив свою машину на пішохідній доріжці в німецькому місті Трір, мабуть, страждав «психічними розладами», – заявив прокурор Петер Фрітц. Крім того, злочинець перебував у стані алкогольного сп’яніння. У крові нападника виявлено 1,4 проміле алкоголю.

Нападник вже кілька днів жив у своїй машині. “Мова йде про 51-річного чоловіка, який народився в Трірі і котрий проживає в цьому регіоні. Ми почали розслідування за підозрою у вбивстві і заподіянні тяжких тілесних ушкоджень. Ми припускаємо, що він використовував машину, як зброю”,- сказав Фрітц.

За даними поліції у обвинуваченого не було раніше судимостей.

Причини злочину на даний момент невідомі. За словами прокурора, слідчі виключають можливість того, що напад було скоєно через терористичні, політичні або релігійні мотиви.