Лікар в Німеччині перебуває під слідством на предмет видачі неправдивих результатів ПЛР-тесту

Поліція проводить розслідування відносно німецького лікаря за видачу підроблених сертифікатів ПЛР туристам, котрі збираються на Майорку, після того, як про це було знято репортаж німецьким телеканалом RTL.

На відео-розслідуванні журналіст Саша Вінтел розмовляє з туристами, які пояснюють йому, як німецький лікар пропонував видати їм підроблені сертифікати ПЛР приблизно за 80 євро.

Вінтел йде до кабінету лікаря, який не розпізнається прихованої камери, щоб отримати підроблений сертифікат ПЛР. Коли репортер просить доктора пояснити, що він, за його словами, робить, він уникає будь-яких коментарів.

Національна поліція почала розслідування передбачуваного злочину німецького лікаря проти громадського здоров’я та по факту підробки документів. Нагадуємо, що уряд Німеччини прийняв рішення, що з 30 березня німецькі пасажири повинні будуть пройти негативний тест на коронавірус перед посадкою і, також перед тим, як ступити на німецьку землю.

Німецькі туристи, які отримали позитивний результат тесту на ПЛР перед поверненням до Німеччини, можуть бути ізольовані в готелях з номерами, зарезервованими для ізоляції від COVID-19, або в установах, призначених урядом Балеарських островів.