В результаті перестрілки біля Пентагону постраждали як мінімум троє, нападник нейтралізований

“Підозрюваний у скоєнні злочину, який відкрив вогонь біля будівлі Пентагону у Вашингтоні, був нейтралізований службою безпеки. Стрілець не зміг проникнути до будівлі і був застрелений охоронцем”, – повідомляє “24 Години».

“Кілька людей отримали поранення”,- повідомляє Politico з посиланням на підрозділ, що відповідає за безпеку комплексу. Територія навколо комплексу Пентагону була закрита після стрілянини. Інцидент стався недалеко від станції метро в цьому районі.

У заяві служби безпеки Пентагону в Твіттері йдеться, що будівля була закрита, і громадянам рекомендувалося уникати цього району і чекати додаткової інформації. Співробітникам порадили не залишати комплекс.

Як мінімум троє постраждалих були доставлені до лікарні, одного доставили на вертольоті, проте він помер від ран. “Він працював на Міноборони і охороняв Пентагон”, – повідомляє місцевий телеканал Double UDVM.

На даний час неясно, чи були ще зловмисники.

Будівля Пентагону, яка була заблокована через напад, повернулася до нормальної роботи. Закрито тільки один з входів, як і вхід в метро, ​​який знаходиться в безпосередній близькості до місця нападу.

Рух в цьому районі, в тому числі громадського транспорту, призупинено.