Два пограбування банків за одну годину в Берліні

Як повідомляє газета Bild, “вчора вранці в результаті двох пограбувань банків у Берліні була піднята на ноги поліція. За дуже короткий час – з 9 до 10 години за місцевим часом – злодії напали на відділення банків у центрі міста, і в обох випадках їм вдалося втекти”.

Озброєний чоловік увійшов до відділення Commerzbank в районі Шарлоттенбург між 9:00 і 9:15 почав вимагати гроші, після чого втік. Невідомо, скільки йому вдалося зібрати. Всього через півгодини озброєний злочинець напав на відділення того ж банку в районі Шенеберг. Це відділення знаходиться всього в трьох кілометрах від першого. У поліції не виключають, що це той самий злочинець. “В результаті нападу жоден клієнт або співробітник банку не постраждали. Проте співробітник другого філії зомлів”, – повідомив представник поліції.

“Всього три тижні тому невідомі злочинці також спробували пограбувати відділення Volksbank в Шенеберзі”, – нагадав Bild. Тоді були навіть постріли, і був поранений охоронець. Потім вони спробували прорватися через задні двері за допомогою тарана, прикріпленого до фургона, але втекли після того, як почули постріли.