Генеральний директор Binance високо оцінює перспективи ринку криптовалюту у Франції

Генеральний директор Binance Чанпен Чжао високо оцінив перспективи ринку криптовалют у Франції, оскільки провідна світова криптовалютна біржа планує зробити Париж своєю європейською базою. Реєстрація на Binance.

Чанпен Чжао, відомий під ніком CZ, намагається зареєструвати Binance у Autorité des Marchés financiers (AMF) як «постачальник послуг цифрових активів» (DSP).

Генеральний директор Binance заявив, що французький уряд на чолі з Еммануелем Макроном позитивно ставиться до криптовалютного сектора.

Генеральний директор Binance високо оцінює перспективи ринку криптовалюту у Франції“Франція має дуже сприятливі правила для бізнесу і криптовалют, а також ставлення уряду до цього сектора (..) було феноменальним”, – заявив він під час конференції, організованої в історичній будівлі Паризької фондової біржі.

Бос Binance пообіцяв інвестувати 100 мільйонів євро у Францію та заявив, що підписав угоду про надання 2 мільйонів євро на відновлення кімнати у Версальському палаці.

Минулого року понад десяток національних регуляторів, у тому числі в Німеччині, Італії та Великій Британії, виступили з попередженнями щодо діяльності Binance.

Binance

У відповідь на ці звинувачення платформа заявила, що тісно співпрацює з владою у всьому світі і заохочує прийняття більш високих стандартів в індустрії криптовалют.