Ryanair збільшила плату за пріоритетну посадку і багаж

Тепер за пріоритетну посадку і багаж пасажирам лоукостера Ryanair доведеться заплатити трохи більше.

З січня 2019 року ті пасажири авіакомпанії Ryanair, які захочуть скористатися послугою пріоритетної посадки, а також перевезти зареєстрований багаж масою до 10 кг, повинні будуть заплатити на 4 євро більше.

Тепер ціна на послугу Priority залежить від попиту. При цьому тільки перші чотири покупці мають можливість купити пріоритетну посадку або зареєструвати невеликий багаж за найнижчою ціною. Раніше вартість цих послуг залежала від того, чи були вони куплені разом з квитком або через деякий час.

Очевидно, що таким чином керівництво найбільшого європейського лоукостера прагне компенсувати зафіксоване в 2018 році падіння прибутку. Доходи компанії зменшилися через великі страйки співробітників, які вимагали істотного підвищення оплати праці, а також через підвищення цін на авіаційний гас. Підвищення зарплат пілотам пасажирам Ryanair доведеться компенсувати з власної кишені.

Нагадаємо, раніше ми писали про фінську авіакомпанію Finnair, яка за підсумками 2018 року була визнана найбезпечнішою в світі.

Джерело: news.eurabota.ua

15.01.2019