Експерти назвали найкращі країни для отримання громадянства через інвестиції

Professional Wealth Management, назвали список кращих країн, які продають свої паспорти в обмін на інвестиції. Зазначимо, що список був складений експертами з програми престижного видання Financial Times.

Програми придбання громадянства в обмін на інвестиції поширені в Азії, Європі та в країнах Карибського басейну. Їх умови різняться, однак головний принцип незмінний – гроші в обмін на паспорти.

Нагадаємо, що не обов’язково купувати паспорти інших країн. Для початку можна спробувати працевлаштуватися в одній з них, наприклад, у ФРН.

Експерти внесли в список кращих країн для покупки паспортів дванадцять країн світу. У рейтинг потрапили Австрія, Мальта, Антигуа і Барбуда, Камбоджа, Болгарія, Кіпр, Гренада, Коморські острови, Сент-Кітс і Невіс, Вануату, і Сент-Люсія.

Австрія фото

Саме ці країни надають інвесторам кращі умови для отримання паспортів – спрощену систему оформлення і швидку перевірку на благонадійність.

Найкращою країною для покупки паспорта назвали Кіпр, далі йде Мальта і Австрія. Інші країни надають іноземцям приблизно однакові можливості.

Зазначимо, що для участі в програмах «інвестиції в обмін на громадянство» необхідно вкласти в національні економіки від 100 тисяч до 2 мільйонів доларів, в залежності від країни.

Джерело: www.eurabota.ua