Громадяни Канади прохолодно ставляться до збільшення кількості іммігрантів

 

Згідно з результатами соціологічного дослідження, половина жителів Канади не підтримує плани уряду країни збільшити приплив іммігрантів у країну.

Канада фото

Опитування, який був нещодавно проведений Інститутом Ангуса Ріда (некомерційною організацією, яка досліджує громадську думку в Канаді), показав, що половина жителів країни не підтримує програму федерального уряду прийняти понад 300 тисяч іммігрантів в 2018 році. Але кожний третій громадянин підтримує урядову ініціативу, і лише 6 відсотків виступають, щоб число людей, що приїжджають на постійне місце проживання в Канаду було ще більше.

Чотири роки тому, аналогічне соціологічне дослідження показало зовсім інші результати. У 2014 році 36 відсотків канадців виступали за скорочення імміграції.

«Вперше за час ми бачимо, що канадці більш схильні підтримувати зменшення імміграції», – зазначив виконавчий директор Шачи Курл. Але без подальшої імміграції для стимулювання економіки, швидше за все, доведеться збільшувати податки або скорочувати соціальні послуги, оскільки дефіцит робочої сили постійно збільшується.

Раніше повідомлялося, що в цьому році 27 відсоткам українських громадян було відмовлено в отриманні канадської візи.

Джерело: www.eurabota.ua