Запущена нова послуга міжнародних переказів

Тепер переказати гроші з картки на картку з будь-якої європейської країни до України буде так само просто, як це можна зробити всередині країни.

Ті з українців, хто живе і працює в одній з європейських країн і користується карткою MasterCard, яка випущена одним з банків Європи, отримали чудову можливість переказувати гроші на картки MasterCard, випущені банками України.

Те, що з кожним роком збільшується грошова сума, яку українські трудові мігранти переказують із-за кордону до України, не може не хвилювати великі європейські банки. Ці фінансові установи зацікавлені в тому, щоб українці менше передавали різними способами гроші готівкою, а частка переказів з картки на картку постійно зростала.

З цією метою MasterCard, сервіс онлайн-платежів iPay.ua і провайдер платіжних послуг Fenige (Польща) запустили фінансову послугу, яка зробить простішим переказ грошей з країн Європи до України.

Переказ можна зробити в доларах, євро та інших європейських валютах. Незареєстровані користувачі можуть на добу переводити до 50 євро на день, а для тих, хто не полінується і пройде процедуру реєстрації можна буде переказувати до 150 євро на день, але не більше 1000 євро на місяць.

«Новий сервіс, який ми запустили разом з партнерами, передбачає комісію в середньому в 2 рази нижчу, ніж та, яку клієнт заплатить, користуючись послугами глобальних операторів грошових переказів»,– підкреслив керівник сервісу онлайн-платежів iPay.ua Євген Веліканов.

Для того, хто буде отримувати гроші на картку MasterCard в Україні, послуга безкоштовна. Комісію буде платити тільки відправник. За послуги буде стягуватися 2 відсотки плюс 1 євро від суми переказу, враховуючи курс конвертації.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, українські трудові мігранти почали так активно переказувати гроші своїм близьким, що вивели Україну до першої десятки країн за обсягом грошових переказів.

Щоб переказати гроші з Польщі до України, можна скористатися одним з восьми тисяч банкоматів мережі Euronet і спеціально розробленим мобільним додатком My Ria.