Вигідне працевлаштування в популярній курортній країні

Для бажаючих працевлаштуватися в Європі, Кіпр – цікавий варіант, але трохи незвичайний. Традиційно більшість українців звикли розглядати його з точки зору туристичного напрямку, проте, охочі знайти роботу, також можуть знайти тут для себе прийнятні варіанти.

работа на Кипре

Оскільки Кіпр щорічно залучає велику кількість відпочиваючих, то знайти роботу найбільш швидко тут можна в туристичному секторі економіки та у сфері послуг. Для того, щоб легально влаштуватися на роботу, необхідно попередньо знайти роботодавця і укласти з ним трудовий договір. Після цього потрібно отримати дозвіл на роботу і відкрити робочу візу.

Знання англійської мови на розмовному рівні в більшості випадків обов’язково. Головним аргументом пошуку роботи для українських фахівців є зарплата у півтори тисячі євро, при цьому мінімальна зарплата становить близько 900 євро.

Дуже затребувані фахівці в комп’ютерній сфері, інженерії. Велика кількість вакансій є в будівництва, торгівлі і промисловості. Є можливість влаштуватися навіть без знання англійської мови на такі вакансії, як садівник, охоронець або клінінговий персонал в зонах відпочинку. З детальною інформацією про вакансії можна ознайомитися на www.eurabota.ua