Європейська економіка переживає період позитивної динаміки

«Це найвищі темпи росту за останні десять років», – сказав комісар з економічних питань П’єр Московічі під час презентації осіннього економічного прогнозу. Пьер Московичи о высоком темпе роста европейской экономикиКерівництво ЄС значно покращило свою оцінку зростання в цьому році для єврозони до 2,2% в порівнянні з 1,7% навесні. Для ЄС у цілому цей показник також покращився до 2,3% зростання ВВП порівняно з 1,9% у попередньому прогнозі.

У 2018 році економіка також перевершить очікування, збільшившись на 2,1% як в єврозоні, так і в 28 країнах-членах, в порівнянні з 1,8%, прогнозованими навесні. Комісія зазначила, що позитивні новини частково пояснюються прискоренням економічної діяльності в першій половині цього року.

«Посилення росту заробітної плати стане важливим орієнтиром для стійкості розвитку, оскільки це буде підтримувати зростання споживання і сприяти стабільності цін», – пише в прогнозному документі генеральний директор з економічних і фінансових питань Марко Бутті.

Ці позитивні новини дають гарантію українцям, які хочуть поїхати працювати в одну з країн ЄС знайти робоче місце і заробити хороші гроші для поповнення свого бюджету. Багато корисної інформації можна знайти на www.eurabota.ua.