Економіка Франції починає інтенсивніше розвиватися

Зниження податків і порівняно невелика залежність від експорту – головні чинники, які сприяють поступовому виведенню економіки Франції в лідери, випереджаючи Німеччину та інші країни Єврозони.

Перспективи Франції останнім часом значно покращилися, завдяки економічній політиці уряду.

У той час, коли Німеччина за всіма показниками вже починає скочуватися до рецесії, французька економіка все більше зміцнюється. Цей факт може мати далекосяжні наслідки для Європейського союзу, оскільки дасть можливість президенту Франції Еммануелю Макрону використовувати свій політичний капітал для досягнення поставлених цілей.

Головним двигуном зростання економіки Франції на 0,3 відсотка, який був зафіксований в третьому кварталі, виявився внутрішній попит. Безробіття у Франції поступово знижується, але при цьому воно як і раніше в два рази вище, ніж в Німеччині.

Уряд Франції приймає рішення, які створюють більш сприятливі умови для ведення бізнесу. Корпоративні податки знижуються. Протягом останніх декількох років зафіксовано максимальну кількість стартапів.

За твердженням міністра фінансів Франції Брюно Ле Мера: «Нічого не зможе змусити нас зійти з шляху трансформації країни, для якої і був обраний Еммануель Макрон».

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що уряд Франції вводить квоти для трудових мігрантів з третіх країн, в тому числі України.

На сьогодні Париж – найпопулярніше місто Європи серед любителів подорожувати. За рік туристичний потік зріс на 10 відсотків.