Нові смерті у Франції і Великобританії людей, інфікованих коронавірусом

Французька преса повідомляє з посиланням на французькі органи охорони здоров’я, що сьогодні Франція оголосила про 15 нових випадків смерті від зараження новим коронавірусом. Загальна кількість смертей у Франції досягла 48. Підтверджені випадки коронавирусной інфекції – 2281.

Рейтер повідомляє з посиланням на британські органи охорони здоров’я, що у Великій Британії вже сім летальних випадків після смерті пацієнта старше 70 років. Підтверджених випадків коронавирусной інфекції в Великобританії, за даними британського міністерства охорони здоров’я, – 456.

Число підтверджених випадків коронавирусной інфекції в Німеччині становить +1567, повідомив сьогодні Інститут Роберта Коха з посиланням на Reuters.

Як повідомило ТАРС з посиланням на заяву іспанського міністерства культури, головні музеї іспанської столиці Мадрида, тимчасово припинять приймати відвідувачів. Музеї Прадо, Королеви Софії і Тіссена-Борнеміса завтра закривають свої двері для відвідувачів.

В Іспанії 2140 заражені і 48 вже померли, повідомляє France Press, повідомляє BTA.

Уряд Словенії вирішив повністю припинити рух поїздів між Любляной і Трієстом в рамках боротьби з поширенням коронавируса, повідомляє ТАСС.

Всі автомагістралі між двома країнами закриті, за винятком шести, де влада встановила спеціальні пункти санітарного контролю. Повернення зі Словенії буде дозволено.

Апеннінські громадяни Словенії, іноземці з постійною і тимчасовою реєстрацією в Словенії, а також інші пасажири повинні будуть надати сертифікат, що підтверджує, що вони були перевірені на наявність коронавируса протягом останніх трьох днів або пройшли медичне обстеження.