В наступному році Facebook відкриє свій офіс в Данії

Найбільша у світі соціальна мережа Facebook в наступному 2018 році відкриє офіс в Данії. Гігантська компанія постійно збільшує свої доходи, в тому числі і від розміщення реклами. У третьому кварталі 2017 року на частку Facebook в загальній складності припадало понад 10 млрд доларів по всьому світу, з яких у Європі – 2,5 млрд, а загальний прибуток компанії склала 4,7 млрд доларів.

Facebook в следующем 2018 году откроет офис в ДанииПоки не оголошена точна дата початку роботи датського офісу, але завдання вже визначені, це зокрема консультація медіа-агентств та інших рекламодавців про можливості реклами в Facebook.

Компанія почала будувати центр обробки даних – великий зал з безліччю потужних комп’ютерів – в діловій зоні Титгенбаен, на південь від Оденсе. Це вже третій дата-центр за межами США, його площа 56 500 квадратних метрів. Ціна за будівництво складе кілька сотень мільйонів доларів. В експлуатацію його планується ввести в 2020 році. Центр обробки даних забезпечить потік трафіку на Facebook.

Українські IT-фахівці високо котируються не тільки на батьківщині, але і за кордоном, такі цифрові гіганти, як Facebook, беруть на роботу кваліфікованих фахівців з багатьох країн.