У Празі буде побудований найбільший в Чехії торговий район

Минулий рік відзначився в Україні багатьма подіями, проте головним з них – названий безвиз з Європейським Союзом. Про це стало відомо від фонду Демократичні ініціативи, який напередодні опублікував результати свого опитування на тему «Визначте головні події 2017 року».

Влада столиці Чехії виділили на південно-східній околиці Праги 39 гектарів під будівництво найбільшого торгового району в Чеській Республіці. в праге выделили 39 гектаров под строительство крупнейшего торгового района в Чешской Республике Ділянка розташована у зручному місці, де є виходи на автомагістралі Е6 і Е8, що важливо для логістики. Величезне будівництво планується завершити протягом п’яти років, але перші магазини будуть відкриті в 2018 році.

Компанії Domo Development і PSJ Investors завершили розробку проекту інфраструктури комерційної нерухомості. На першому етапі зведення торгового району буде забудовано близько 16 гектарів, інвестиції в будівництво складуть близько півтора мільярда чеських крон.

«На цій ділянці залишилося два вакантних місця», – повідомив Якуб Андрел, директор девелоперської компанії CBE Development, яка також бере участь у проекті.

Передбачено, що навколо комерційної зони буде висаджено велику кількість зелених насаджень, щоб район не виглядав, як скупчення величезних будівель гіпермаркетів на бетоні, асфальті. Покупці матимуть можливість помилуватися рослинами, придбавши необхідні товари, одним словом – це нове бачення у плануванні торгових районів.

Така кількість нових магазинів буде набирати багато працівників, і це чудова можливість працевлаштування для українців, які планують в наступному році поїхати на роботу в Чехію.