У Канаді розроблена нова програма для лікарів-іммігрантів

У канадській провінції Нова Шотландія місцеві власті зацікавлені в збільшенні числа іммігрантів. Розроблена програма, яка сприяє залученню лікарів загальної практики, сімейних лікарів та лікарів-спеціалістів, повідомляє www.cicnews.com.

программа для врачей иммигрантов канады

Щоб новий імміграційний потік Physician Stream був доступний для лікарів певних спеціальностей необхідно мати запрошення на роботу, схвалена Управлінням охорони здоров’я Нової Шотландії (Nova Scotia Health Authority), що знаходиться в столиці провінції Галіфаксі. Physician Stream – частина місцевої програми для залучення висококваліфікованих медичних фахівців в провінції Нова Шотландія.

Нова програма почата для спрощення і прискорення приїзду лікарів з інших країн, з цією метою суттєво скорочено кількість необхідних для розгляду документів. Кваліфікаційний іспит проводиться в Коледжі лікарів і хірургів Новій Шотландії, щоб уникнути дублювання документів. Екзаменаційна оцінка буде визначальною для імміграційних офіцерів при винесенні рішення по конкретному кандидатові.

Останні кілька років, особливо, починаючи з 2017 року Канадський уряд розробляє і впроваджує самі різні програми з метою збільшити кількість іммігрантів, особливо тим, які мають високу кваліфікацію у своїй професії.

Джерело www.eurabota.ua