Тепер іммігрантам в Канаді буде набагато легше адаптуватися

Іноземці, які іммігрують до Канади, можуть скористатися додатком для смартфонів, який допомагає в адаптації на новому місці.

Для того, щоб іноземним громадянам, які приїжджають до Канади на постійне місце проживання, було легше пройти процес адаптації, вже почали активно використовувати сучасні цифрові пристрої.

Додаток для смартфонів розробили фахівці некомерційної організації в Британській Колумбії, щоб допомогти швидше адаптуватися іммігрантам в Канаді.

Додаток «Консультант по прибуттю» (Arrival Advisor) надає інформацію про ключові послуги, які знадобляться в перші місяці проживання в новій країні.

Корисна інформація, яку можна при необхідності дізнатися з програми, допоможе краще дізнатися про банківські послуги. Цифровий консультант пояснить, яким чином в Канаді можна отримати водійські права, а також допоможе підрахувати на яку суму допомоги по догляду за дитиною може розраховувати сім’я. Arrival Advisor також може допомогти знайти роботу або житло для оренди і багато іншого. Додаток безкоштовно і може працювати без підключення телефону до Wi Fi.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що протягом двох останніх років американські технологічні компанії вирішують свої кадрові питання за рахунок кваліфікованих іноземних фахівців, які іммігрують до Канади.

Більшість жителів Канади протягом цього року мають намір просити прибавку до своєї заробітної плати.