Іммігранти в Канаді складають чверть працездатного населення

Нові статистичні дані опубліковані після проведеної перепису населення в Канаді в 2016 році показують, що люди, які приїхали з інших країн добилися значних успіхів на ринку праці за останні 10 років. Половина з них має ступінь бакалавра або магістра.иммигранты в Канаде

Оприлюднені 29 листопада показники статистики показують, що у 2016 році іммігранти становили 24% від числа всіх канадських робітників, це на 21% більше, ніж у 2006 році. Впровадження системи Express Entry у 2015 році для вирішення проблеми нестачі кваліфікованих працівників, очевидно, також внесла свій вклад, хоча від початку її роботи минуло зовсім небагато часу. Управління статистики Канади також відзначило істотне зростання висококваліфікованої групи фахівців в IT-сфері, яка в даний час складає 2% від загальної зайнятості в країні.

Канада була і залишається одним з популярних напрямків для тих, хто хоче поїхати на роботу за кордон з перспективою залишитися там жити. Необхідну інформацію для працевлаштування можна дізнатися на www.eurabota.ua.