Еміграція в Канаду збільшиться більш ніж на 50%

Уряд Канади має намір залучити в країну приблизно на 50% більше мігрантів. Еміграція в Канаду, в першу чергу, збільшиться за рахунок Атлантичної частини країни.

Так, до 2022 року Атлантичний регіон планує приймати на 50% більше мігрантів, ніж зараз.

canada_1

Ініціатива щодо збільшення квот для мігрантів виходить від влади найбагатших канадських провінцій – Ньюфаундленду і Лабрадору. Регіони відчувають величезний кадровий голод, який хочуть покрити за рахунок іноземців, в тому числі і українців.

До 2022 році влада регіонів планують підвищувати планку для прийому мігрантів на 1700 чоловік щорічно. Відзначимо, що зараз обидва регіону приймають в половину менше число мігрантів з різних країн світу.

План підвищення числа мігрантів був задекларований у спеціальному документі, що отримав назву The Way Forward on Immigration in Newfoundland and Labrador».

Новий міграційний план складається з 26 сторінок і спрямований на підвищення кількості числа мігрантів, необхідних для підтримки розвитку канадської економіки.

План складається з двох етапів. Перший включає в себе план заходів за 2017 рік, а другий охоплює період з 2018 по 2022 року.