Для бажаючих іммігрувати в канадську провінцію Квебек запустять онлайн-портал

Для того, щоб кваліфіковані фахівці, які бажають іммігрувати в канадську провінцію Квебек, на основі системи Вираження інтересів (EOI) змогли зробити це без особливих труднощів, розроблено і найближчим часом буде запущений спеціальний онлайн-портал під назвою Arrima.

 dlya-zhelayushchih-immigrirovat-v-kanadskuyu-provinciyu-kvebek-zapustyat-onlayn-portal

З числа всіх провінцій Канади Квебек став останнім регіоном країни, який приєднався до державної програми залучення спеціалістів високої кваліфікації Expression of Interest (EOI).

Міністерство імміграції Квебеку повідомило про розробку нового онлайн-порталу Arrima. Ресурс розроблений спеціально, щоб істотно спростити процес подання та оформлення заявок на імміграцію в Канаду. В першу чергу їм можуть скористатися кандидати, які мають високу кваліфікацію, оскільки провінція Квебек зацікавлена в залученні саме таких фахівців, нестача яких спостерігається на місцевому ринку праці. Повідомляється, що зараз портал проходить тестування. Його запуск планується на вересень, поки конкретна дата початку роботи ресурсу не визначена.

Кожен бажаючий зможе створити на цьому сайті свій профіль, щоб мати можливість подати заявку на переїзд до Канади через нову систему EOI. В профілі необхідно вказати: особисту інформацію, контакти, відомості про сім’ю, освіту, професійний досвід, рівень знання мови.

Кандидати, що отримали запрошення на подачу заявки для відбору Квебека, будуть брати участь у відборі в якому для переїзду необхідно набрати певну кількість балів.