Оформлення візи в Одесі: як уникнути бюрократичного пекла»

Одеса одне з найбільших міст країни. У столиці півдня України і області проживають мільйони людей, сотні тисяч з яких бували на роботі за кордоном.

common (1)

Зазначимо, що жителям Одеси і області в чому пощастило. Так, у місті працюють візові центри, що дозволяють оформити документи на місці. Тобто, одеситам в переважній більшості випадків не потрібно їхати в столицю, нести додаткові витрати і витрачати свій час.

Нагадаємо, що в Одесі шукачі роботи за кордоном і туристи можуть безпосередньо оформити візи в такі країни як Австрія, Польща, Чехія, Словенія, Словаччина, Естонія, Болгарія, Нідерланди, Швеція, Фінляндія, Хорватія, Норвегія, Ісландія, Литва, Данія, Німеччина і Греція.

В Одесі існує один візовий центр, розташований на вулиці Канатній, 22.

У місті також діє візовий центр Італії. Заклад працює за адресою Пушкінська, 77 і буде корисним для всіх, хто хоче подорожувати по Італії чи знайти там роботу.

Зазначимо, що для самостійного отримання візи в ЄС в Одесі необхідно виділити час. В місті спостерігаються черги за оформленням віз. У деяких випадках претенденти очікують своєї черги протягом робочого дня. Іноді доводилося чекати оформлення і більше діб.

Радимо виділити час, а також заздалегідь записуватися на прийом, що допоможе заощадити вам час та сили.

Перед походом у візовий центр вам потрібно зібрати весь необхідний пакет документів і сплатити візовий збір. Якщо ви забудете хоча б про одного папері, то день буде втрачено і повторювати процедуру потрібно буде заздалегідь.

Ціна питання» – різниться. Вартість самостійного оформлення візи в ту чи іншу країну ЄС становить від 35 до 60 євро.

 

Джерело: www.eurabota.ua