Документи для імміграції в Канаду тепер будуть оброблятися швидше

Нова система розрахунку часу обробки застосовується для заявок на постійне проживання в Канаді за окремими програмами, починаючи з 31 липня 2018 року.

Служба иммиграции, беженцев и гражданства Канады фото

Служба імміграції, біженців та громадянства Канади (IRCС) надає кандидатам на постійне проживання в країні розрахунок часу обробки документів, яке є перспективним, а не на основі даних попередніх обробок. У прес-релізі, який був опублікований 9 серпня 2018 року IRCC наголошується, що нова система прогнозованого часу буде застосовуватися до наступних видів заявок на постійне проживання:

  • спонсорство батьків та бабусь і дідусів;
  • провінційний номінант;
  • квебекські кваліфіковані робітники;
  • в’їзна віза;
  • гуманітарні і жалісливі випадки.

Прогнозований час обробки покаже потенційним претендентам на ці програми, як довго очікується оформлення їх документів (при нормальних умовах), IRCC зобов’язується щомісяця оновлювати час оформлення. Відлік часу обробки заявки зазвичай починається з дня, коли IRCC отримує повний пакет документів і закінчується при прийнятті рішення.

Коментуючи новий метод прогнозованого часу обробки, міністр імміграції Канади Ахмед Гуссен сказав: «Це оновлення є важливим для забезпечення максимально точного часу обробки всіх необхідних для імміграції документів і для того, щоб допомогти клієнтам краще підготуватися до переїзду в Канаду».

Джерело: www.eurabota.ua