Айтішники повинні бути задоволені

Імміграційна пілотна програма канадської провінції Британська Колумбія для фахівців IT-галузі економіки продовжена ще на рік.

Місцева влада Британської Колумбії прийняла рішення про продовження дії імміграційного пілота BC PNP Tech Pilot до червня 2020 року. Термін дії програми повинен був закінчитися в червні цього року, але потреба в програмістах і фахівцях ще 28 професій, які працюють в IT-галузі, за ці роки не тільки не зменшилася, але й збільшилася.

Програма BC PNP Tech Pilot була запущена в 2017 році з метою забезпечення імміграції до Канади за прискореною процедурою айтішників з різних країн.

Головне, щоб кандидат мав пропозицію на роботу, а прискорений розгляд документів на імміграцію – справа провінційної влади.

Представники провінційної програми Британської Колумбії заявили, що розширюють пілотну програму, щоб «забезпечити роботодавців в IT-індустрії провінції постійною здатністю наймати і зберігати міжнародні таланти».

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що нова імміграційна пілотна програма для фахівців середньої кваліфікації запущена в Новій Шотландії.

Важливі нововведення почнуть діяти в імміграційній системі Канади в самий найближчий час.