Спонсорська програма в Канаді для батьків буде розширена

У 2018 році уряд Канади прийняв рішення збільшити кількість заявок з 10 до 17 тисяч в рамках спонсорської програми батьків, бабусь і дідусів.

Министерство иммиграции Канады фото

Минулого тижня міністерство імміграції Канади оголосило про розширення спонсорської програми, спрямованої на те, щоб допомогти тим, хто хоче допомогти батькам і родичам переїхати в країну.

Служба імміграції та громадянства Канади (IRCC) повідомила, що потенційні спонсори, раніше подавали заявку з 2 по 1 лютого 2018 року, матимуть змогу знову взяти участь у програмі.

В опублікованому повідомленні говориться, що збільшення кількості заявок до 17 тисяч «найкращим чином підтримає досягнення цілей імміграції, встановлених урядом Канади».

Визначати хто отримає додаткові запрошення будуть за допомогою випадкового процесу відбору, який в цьому році вже застосовувався IRCC.

Спонсори, які отримають запрошення, матимуть 60 днів для подання повної заявки.

Програма IRCC «Батьки, бабусі і дідусі» є однією з ініціатив сімейного спонсорства в Канаді. Вона дозволяє успішним претендентам подати заяву на постійне проживання в країні своїх батьків і / або дідусів і бабусь.

Спонсори повинні довести, що вони відповідають вимогам мінімального доходу. Для цього їм необхідно відправити повідомлення, видане Канадським агентством з доходів (CRA) на підтримку їх спонсорства.

Джерело: www.eurabota.ua