Віддалена робота стає все більш популярною в Канаді

На ринку праці Канади постійно відчувається брак великої кількості висококваліфікованих спеціалістів. Для вирішення проблеми широко використовуються можливості Інтернету.

 удаленная работа в Канаде

Канадські фірми все більше воліють наймати фахівців, яким немає необхідності цілими днями сидіти в офісі, вони можуть взагалі перебувати в різних регіонах країни. Канадці все частіше воліють працювати у себе вдома і не переїжджати у великі міста, життя яких набагато дорожче, ніж в невеликих провінційних містечках.

Все більше працівників виконують свою роботу віддалено. Такий спосіб роботи команди фахівців дозволяє власникам економити значні суми на оренду офісних приміщень а також компенсувати нестачу співробітників, які не мають можливості переїхати у велике місто через дорожнечу оренди житла.

Мотивовані і затребувані працівники, які живуть в канадських провінціях, все частіше працевлаштовуються на підприємствах, що дозволяють їм виконувати свою роботу дистанційно. А сектору економіки, які не використали віддалених працівників, починають пристосовуватися до такого виду зайнятості.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що половина малих компаній Канади за інформацією Федерації незалежного бізнесу відчувають велику нестачу кваліфікованих працівників.

Джерело: www.eurabota.ua

14.11.2018