Українські туроператори нарощують продажі путівок

Наближається до завершення 2018 рік, а Міністерство регіонального розвитку ще підводить підсумки роботи туристичного сектору економіки за минулий рік.

Так на сайті профільного міністерства опубліковані результати роботи українських туристичних фірм, які за підсумками 2017 року обслужили в цілому 2,56 мільйона чоловік. При цьому сумарний дохід від діяльності компаній склав понад 13 мільйонів гривень.

Як видно з публікації міністерства, лідерами українського туристичного ринку залишаються кілька великих компаній: Join UP!

 Join UP!

Вона обслужила понад 703 тисячі осіб, що слідують за лідером ANEX Tour (454 тисячі туристів) і Travel Professional Group (240 тисяча відпочиваючих).

Загальна вартість путівок, які були продані туристичними фірмами в Україні становить близько 27,9 мільярдів гривень. Звичайно, сума вражає, але вона не співпадає з тим потенціалом, який має Україна для розвитку туристичного сектора економіки. Так що прагнути є до чого.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про значному зниженні кількість туристів з Угорщини, яких стало на 26 відсотків менше в цьому році.

Джерело: www.eurabota.ua

14.11.2018