Канадські рятувальники витягли 10 тіл із затонулого іспанського корабля

“Морська рятувальна служба з канадського міста Галіфакс витягла 10 тіл з іспанського траулера, який затонув біля східного узбережжя Канади”, – повідомили рятувальники.

Долі ще 11 членів екіпажу траулера наразі невідомі.

«На жаль, Об’єднаний координаційний центр порятунку в Галіфаксі може підтвердити, що з затонулого рибальського судна вилучено ще три тіла загиблих», — йдеться у повідомленні центру у Twitter.

Раніше повідомлялося, що було вилучено сім тіл.

Троє членів екіпажу траулера, що вижили, в стані сильного переохолодження були виявлені в рятувальній шлюпці у вівторок вранці. Поки незрозуміло, що спричинило те, що корабель затонув.

“У рятувальній операції брали участь літак, два вертольоти, рятувальні кораблі, один іспанський і два португальські траулери”, – повідомило Іспанське морське рятувальне агентство.

“Екіпаж траулера складався з 24 осіб – 16 іспанців, п’яти перуанців та трьох ганців”, – повідомило міністерство рибальства Іспанії.

Це найстрашніша аварія за участю іспанського корабля за останні роки. Траулер затонув приблизно за 450 кілометрів на південний схід від Ньюфаундленду.