Канадські провайдери вирішили зняти ліміти на Інтернет

Ряд канадських компаній, які забезпечують доступ до Інтернету, оголосили про тимчасове скасування плати за перевищення лімітів.

Так, телекомунікаційна компанія Bell Canada напередодні оголосила, що всі додаткові збори, які нараховуються клієнтам у разі перевищення лімітів, до кінця квітня 2020 року стягуватися не будуть.

У прес-службі компанії пояснили: «Будь-які зайві платежі будуть відмінені автоматично, тому клієнтам не потрібно вносити будь-які зміни в свої рахунки».

Також інтернет-провайдери Videotron і Telus взяли приклад із компанії Bell Canada і припиняють обмеження трафіку в усіх своїх сервісних пропозиціях до кінця квітня.

Такі рішення були прийняті після того, як по всій Канаді компанії почали масово переводити співробітників на віддалену роботу через поширення коронавіруса.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що вже котрий рік до списку найбільш затребуваних професій на канадському ринку праці входять водії, які перевозять товари на великі відстані.

Міністр імміграції Канади Марко Мендічіно заявив, що тільки іммігранти допоможуть вирішити проблему старіння і зменшення населення країни.