Батько і двоє його дітей загинули в ДТП в Айтосі

“У Айтосі (Болгарія) в результаті серйозної аварії загинули три людини”, – передає БНР.

Інцидент стався 13 вересня близько 22:00.

На вулиці Хаджі Дімітар в Айтосі (навпроти міського саду), на повороті з ухилом вантажівка Volvo з напівпричепом, перевантаженим зерном, не встиг вчасно зупинитися і зіткнувся з легковим автомобілем Volvo XC 60, що їхав в Провадію.

Вантажівкою керував 35-річний житель Бургаса. Причина того, що він не зміг зупинитися, полягає в тому, що він рухався з невідповідною швидкістю по відношенню до рельєфу дороги, і сталася технічна несправність – швидше за все, у нього вийшли з ладу гальма.

В результаті удару два автомобіля, рухаючись за інерцією, налетіли на огорожу і врізалися в дерева в міському саду.

З’ясувалося, що легковим автомобілем керував 33-річний чоловік з села Річиця. Він подорожував зі своїми двома дітьми, 5-річною дівчинкою і 8-річним хлопчиком. Всі троє померли на місці.

32-річна жінка, дружина водія та мати дітей, що їхала на передньому правому сидінні, була доставлена ​​з травмою грудей в Університетську лікарню в Бургасі, де її обстежили і госпіталізували.

17-річний юнак з міста Айтос також був доставлений в лікарню Бургаса. Швидше за все, це пішохід або відвідувач міського саду. Він знаходиться в критичному стані і був поміщений у відділення інтенсивної терапії.

У цю ж палату помістили і водія вантажівки, який отримав «велику травму голови, переломи лівої гомілки та правого передпліччя».

У водія вантажівки взяли кров і сечу на хімічний аналіз на предмет вживання алкоголю або наркотиків.

Причини аварії з’ясовуються. На місці знаходиться начальник болгарської поліції, старший комісар Калоянов, який особисто керує діями з розслідування інциденту.