Австрія подарувала нову можливість українським мандрівникам

З Австрії запущений новий залізничний маршрут зі зручною пересадкою до таких українських міст, як Одеса і Львів.

Повідомляється, що скористатися можливістю швидко, комфортно і недорого дістатися до Європи можна буде вже з середини грудня.

Нові потяги будуть запущені Федеральної залізницею Австрії. Планується, що поїзди будуть ходити з Граца в сторону Відня, Кракова та Перемишля.

Заявлено, що на маршруті будуть працювати швидкісні і комфортні потяги типу Євросіті. На даний момент відомий розклад руху поїздів, проте вартість квитків на них все ще не оголошена.

Читайте також: Між Британією та Ірландії може з’явитися кордон

На даний момент відомо, що пасажири зможуть подорожувати в вагонах першого та другого класу. Крім того, в нових країнах до потягів будуть прикріплюватися нові вагони.

Час в дорозі складе близько дванадцяти годин. Відправлення з Відня буде відбуватися о пів на шосту ранку, а прибуття до Перемишля – майже о шостій годині вечора.

Для українців ця новина цікава тим, що в Австрії передбачили зручну пересадку з Перемишля на потяги до Львова і Одеси. Прибувши до польського міста менш ніж через півгодини можна буде відправиться до України поїздами класу Інтерсіті +.

Скористатися новим напрямком можна буде вже з середини грудня. Деталі очікуються найближчим часом.