Візи в Австралію терміном до 10 років обійдеться в 20 тисяч доларів

Уряд Австралії розробляють нову міграційну програму, учасники якої отримають можливість залишитися в країні терміном до 10 років.

Зазначимо, що право на життя і роботу в Австралії буде не безкоштовним. Більше того, купити таку візу зможе далеко не кожен, так як її вартість буде составять близько 20 тисяч доларів.

Нагадаємо, що раніше про можливості емігрувати до Австралії ми писали вже в цій СТАТТІ.

rabochaya-visa

Право отримати таку візу зможуть родичі іммігрантів, вже раніше отримали посвідку на проживання в Австралії.

Всього, згідно з проектом закону в даний час розробляється австралійськими парламентаріями, в програмі можуть брати участь до 15 тисяч чоловік щорічно.

Крім того, закон передбачає, що медичні витрати учасників програми будуть покриті за рахунок спонсорів.

Зазначимо, що для того, щоб виступити спонсором для організації міграції свого родича, потрібно отримати австралійське громадянство або дозвіл на проживання в країні. Крім того, перевести свого родича в Австралію вдасться того емігрантові, хто раніше отримав паспорт громадянина Нової Зеландії.

Спочатку віза для родичів емігрантів буде видаватися терміном на 3 роки. Її ціна буде становити 5 тисяч доларів. Віза в Австралію на 5 років обійдеться вже в 10 тисяч, а її продовження ще на 5 років – до 20 тисяч.

Якщо поданий законопроект буде схвалений австралійським парламентом, то він вступить в силу ж в листопаді поточного року.

Роздумуєте над тим, щоб переїхати в Австралію і знайти там роботу? Ви зайшли на правильну сторінку! На цьому розділі нашого сайту ви зможете ознакомися з самими актуальними вакансіями на Зеленому континенті.

Інші матеріали по цій темі:

1.Еміграція в Канаду збільшиться більш ніж на 50%.

2.Робота в США для іноземців буде додатково ускладнена зміною порядку видачі віз

3.Громадянство іншої країни.

4.Великобританія спростила правила отримання ПМЖ.

5.У Чехії хочуть посилити закон про проживання і працевлаштування іноземців.