Вірменська опозиція напала на будівлю уряду (ВІДЕО)

Близько сотні активістів опозиції, які влаштували сьогодні вранці акцію протесту, спробували проникнути до будівлі уряду Вірменії, вимагаючи зустрічі з прем’єр-міністром Ніколом Пашіняном. Про це повідомляє ТАСС з місця події.

«Ми хочемо зустрітися з цією людиною (Ніколом Пашіняном) і повідомити йому, що у нього більше немає влади в країні. Він повинен виїхати»,- сказав один з учасників протесту.

Активісти також перекрили рух транспорту біля будівлі уряду Вірменії, вимагаючи відставки Пашиняна. За даними ТАСС, поліція почала затримувати протестувальників.

«Нікол, забирайся, Нікол – зрадник!» – скандували учасники протесту.

На даний час обстановка залишається напруженою. На площі Республіки, де розташована будівля Кабінету Міністрів, зосереджені великі сили поліції. Поліція виставила кордон з щитів.

Опозиція стверджує, що підписана 9 листопада Пашіняном спільна угода з президентом Росії Володимиром Путіним і лідером Азербайджану Ільхамом Алієвим про повне припинення бойових дій в Нагірному Карабаху, насправді є капітуляцією. Противники прем’єр-міністра Вірменії також звинувачують його в економічних і соціальних проблемах республіки. На тлі нинішньої ситуації в країні президент Вірменії Армен Саргсян закликав до дострокових парламентських виборів, а до них – до передачі влади уряду національної згоди.