Між островом Хайнань і Києвом запускають прямі авіарейси

Перший прямий авіарейс компанії МАУ за маршрутом Київ – Санья буде виконаний 28 травня.

На першому етапі рейс на знаменитий китайський острів буде виконуватися один раз на тиждень, по вівторках. Планується, що в жовтні частота рейсів буде два рази на тиждень. Це дозволить українським туристам варіювати тривалість туру.

Керівник відділу маркетингу туристичної компанії Kompas Олена Станкевич розповіла, що «досі українці добиралися на острів рейсами із дозаправкою в Алма-Аті. Понад рік велася підготовка до запуску прямих рейсів. Зараз всі домовленості досягнуті».

Українські туристи мають можливість відвідувати Хайнань без віз. Острів прийнято називати китайськими Гаваями. Тут відмінні умови, щоб відпочити на пляжі, чому сприяє м’який тропічний клімат і відсутність підприємств, що забруднюють острів. На Хайнані відкривається багато центрів традиційної китайської медицини. Так що, після водних процедур можна добре підлікуватися.

Очікується, що з запуском прямого рейсу Київ – Санья турпотік українців на острів Хайнань значно виросте.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, щоб залучити більше туристів, в цьому сезоні, відпочиваючим на пляжах Чорногорії дозволять безкоштовно користуватися пляжним інвентарем, починаючи з 17-ї години.

Через історичний центр Львова планують організувати підземний туристичний маршрут.