Перший український лоукостер має намір добре заробити на любителях домашніх тварин

Авіакомпанія Sky Up, визнана першим вітчизняним лоукостером, опублікувала правила перевезення тварин на своїх літаках. Так, вітчизняний бюджетний перевізник дозволить літати на своїх літаках лише кішкам і собакам. Любителям екзотичних вихованців доведеться пошукати собі інші напрямки.

В Sky Up відзначили, що правила перевезення тварин і їх умови залежать від їх видів, ваги і розмірів. Однак, для вихованців будь-якої «комплекції» доведеться передбачити переносний контейнер.

Пасажири, чиї улюбленці мають вагу меншу за 7 кілограмів, можуть взяти контейнер з кішкою або собакою з собою до салону. Любителі крупніших тварин будуть змушені віддати їх до вантажного відсіку.

Читайте також: Гайда в дорогу: експерти назвали кращі місця для подорожей

Відзначимо, що за перевезення тварин прийдеться багато віддати – від 40 євро. Це мінімальний тариф, що передбачається за маленьких вихованців. За великі породи потрібно доплатити до 80 євро.

Внести плату за перевезення власної тварини на літаку можна в аеропорту під час реєстрації на літак.

Крім того, в Sky Up відзначили, що один пасажир може перевести не більше 2 тварин за раз. Також власник зобов’язаний мати при собі повний пакет ветеринарних документів на тварин.