Румунський депутат Європарламенту: відставка глави ВООЗ обов’язкова!

Як пише сьогодні “Адеверул”, глава Європарламенту хоче відставки глави Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ). Соціал-демократ від Європарламенту Крістіан Тереш стверджує, що відставка глави ВООЗ є обов’язковою, оскільки організація приховала ключову інформацію про новий коронавірус.

У своєму пості на Facebook румунський депутат Європарламенту звинувачує Генерального директора ВООЗ в приховуванні ключової інформації про коронавірус, яка могла врятувати людські життя і запобігти глобальній економічній кризі. На підтримку своїх тверджень депутат посилається на Fox News, згідно з якою Тайвань опублікував електронний лист, відправлений в ВООЗ в грудні 2019 року, в якому вказувалося на той факт, що новий коронавірус передається від людини до людини. Цей електронний лист був проігнорований ВООЗ.

«Відставка керівника ВООЗ є обов’язковою умовою! І знову ВООЗ показала, що вона є слугою китайських комуністів»,- заявив румунський депутат, нагадавши, що в січні 2020 р. ВООЗ заявила, що вірус не передавався від людини до людини. Румунський депутат Європарламенту зазначає, що ВООЗ очолює ефіоп Тедрос Хебреус, колишній учасник радикального марксистсько-ленінського руху Фронту народного звільнення Тигра, яке в минулому підтримувалося СРСР. «Для марксиста-ленінця Тедроса Хебреуса радикальна ідеологія і захист іміджу Комуністичної партії Китаю були важливіші за науку і правильне інформування світу про цей вірус”, – заявив Тереш.