Disney знищив компанію 20th Century Fox

Disney поставив крапку на одному з найвідоміших імен в індустрії розваг – компанії 20th Century Fox.

Легендарна компанія перейменувала одну зі своїх телевізійних студій в 20th Television, а після ребрендингу 85-річної кінокомпанії 20th Century Fox, який стався в січні цього року, вона стала називатися 20th Century Studios.

У минулому році Disney уклала угоду на суму 71,3 мільярда доларів, купивши більшу частину медіаактивів компанії Fox у Руперта Мердока.

Disney перейменовує і інші свої телевізійні студії. Так ABC Studios і ABC Signature Studios стала ABC Signature, а Fox 21 Television Studios перетворилася в Touchstone Television.

«Наші нові назви та логотипи студій знаменують новий день для ABC Signature, 20th Television і Touchstone Television. При цьому ми віддаємо данину поваги їх багатій історії і творчій силі Уолта Діснея », – сказав Крейг Хьюнегс, президент Disney Television Studios.

«20th Century TV» і кінобренди зберегли добре відомі тематичні тони і логотип з прожекторами після «ребрендингу».

Телевізійна кампанія 20th Century Fox, історія якої сягає 1949 року, була домом для деяких найвідоміших телешоу, в тому числі для оригінального серіалу про Бетмена і Сімпсонів.

Раніше в цьому році, коли був проведений ребрендинг 20th Century Fox, компанію Disney почали звинувачувати в тому, що Дісней хоче дистанціюватися від ультраправої мережі Fox News, яку підтримує Мердок.

Компанія 20th Century Fox була заснована в 1935 році, коли компанії Twentieth Century Pictures і Fox Films об’єдналися.