Через два місяці в Німеччині відкрилися магазини

“Перукарні є частиною підприємств в Німеччині, які відкриваються через два з половиною місяці після закриття через пандемію коронавіруса. Це ще один обережний крок влади, яка намагається збалансувати прагнення до поступового ослаблення заходів і обмеження поширення більш вірулентних штамів COVID-19”, – повідомляє AP.

Минулого тижня учні початкової школи повернулися до класів після рішення 10 лютого канцлера Ангели Меркель і прем’єр-міністрів 16 провінцій. Вони зустрінуться в середу, щоб вирішити, що робити з рештою обмеженнями, які діють до 7 березня.

У деяких провінціях дозволено відкривати магазини квітів, будівельних матеріалів, все для дому та інші. Більшість магазинів були закриті по всій країні з 16 грудня. Ресторани, бари, спортивні і розважальні заклади закриті з 2 листопада, а готелі приймають тільки ділових мандрівників.

За останні 24 години в країні зареєстровано 4732 нових випадків коронавіруса в порівнянні з 4369 тижнем раніше. 60 людей загинули, в результаті чого загальне число загиблих склало 70 105 осіб.