Експерти назвали найкращі готелі у аеропортах

Рейтинг кращих готелів, розташованих на територіях аеропортів, склали експерти туристичної та готельної галузей. Згідно з оцінкою професіоналів, найкраще зупинитися в готелі, що прилягає до аеропорту Сінгапуру.

Всього в рейтингу можна зустріти готелі з усього світу, які радують гостей, що зійшли з трапів не тільки стандартними послугами, але і більш екзотичними: басейнами, джакузі, акробатами-офіціантами і іншими ексклюзивними можливостями.

Читайте також: Найбільший лоукостер запустив українську версію свого сайту

Експерти наполегливо рекомендують відвідати Aerotel Singapore, що знаходиться в Сінгапурі. Місце славиться єдиним в світі відкритим басейном, що розташований на території транзитного аеропорту. Крім того, багатьом можуть сподобається номера закладу, вікна яких виходять на злітно-посадкову смугу.

Також професіонали рекомендують відвідати готель Radisson Blu Stansted, що знаходиться в аеропорту Станстед. Місце славиться унікальним баром і персоналом, який виконує акробатичні трюки.

Третім в рейтингу йде заклад TWA Hotel в аеропорту Нью-Йорка, який приваблює гостей басейном з видом на злітно-посадкову смугу.