Трамп не має права ображати мігрантів, – заява каліфорнійського суду

2017 рік відзначився в США серією скандалів за участю президента Трампа. Так, глава Білого дому випустив ряд антимиграционных законів, які викликали обурення не тільки серед громадськості, але і в судах по всій країні.

2017 год отметился в США серией скандалов с участием президента ТрампаНапередодні один із судів апеляції в Сан-Франциско (штат Каліфорнія) постановив, що третій за рахунком антимиграционный указ Трампа – незаконний. Головуючий суддя виніс вердикт, що рішення, викладені в документі, що виходять за рамки повноважень глави держави.

Нагадаємо, що мова йде про указ, що забороняє в’їзд в США громадянам семи арабських і африканських держави. Розглянувши його положення, суд постановив, що уряд країни не зуміло довести небезпеку для безпеки США осіб, які мають паспорта цих держав. Зараз положення антимиграционного указу Трампа тимчасово призупинено до рішення суду вищої інстанції.

Нагадаємо, що на сайті www.eurabota.ua все ще можна знайти роботу в цій країні. Так, вакансії завжди доступні на нашій сторінці «Робота в США».