Трамп хоче скасувати лотерею «зелених карт»

Глава США Дональд Трамп висунув нову анти-емігрантську ініціативу і вирішив скасувати лотереї «зелених карт».

лотереи «зеленых карт&raquo сша;

Про це глава держави заявив у своєму офіційному профілі в одній із соціальних мереж, після отримання новин про атаку члена «Ісламської держави» на мирних жителів Нью-Йорка.

Терористична атака і загальне зростання загрози безпеки мирних громадян, на думку Трампа, вимагає прийняття термінових заходів. Так, президент упевнений, що побороти тероризм можна за рахунок скасування політики етнічного розмаїття та заборони на лотерею «грін карт», за якою шанси легально емігрувати десяткам тисяч іноземців.

Свій намір Трамп підтвердив нещодавній нараді свого кабінету у Вашингтоні. На цьому тижні глава держави ініціює скасування лотереї, для чого звернутися з відповідною вимогою до Конгресу.

Після скасування лотереї, влада планує перейти до іншої міграційної системи, заснованої на заслуги іноземних громадян. Деталі майбутньої ініціативи зараз розробляються.

Якщо ви зацікавлені в роботі в США, то на сайті www.eurabota.uaє спеціальний розділ “Робота в США“, де ви знайдете пропозиції від кращих роботодавців країни.