Українці будуть їздити в ОАЕ без віз

Уряд України і Королівства Об’єднаних Арабських Еміратів прийняли рішення про спільну лібералізації візової політики. Власники паспортів України отримали можливість відвідувати близькосхідне королівство без необхідності оформлення дозвільних документів з наступного місяця. Інформація була напередодні підтверджена на офіційній сторінці Президента України в одній із соціальних мереж.

Объединенных Арабских ЭмиратовОстаточне рішення про лібералізацію візової політики між Україною та ОАЕ було укладено за підсумками роботи двосторонньої міжурядової групи. Необхідність ліквідації візового режиму між Україною та арабським Королівством виникла у зв’язку зі збільшенням кількість візитів українців до ОАЕ.

Відзначимо, що в 2016 році понад 100 тисяч громадян України відвідали Королівство, як туристи. Також тисячі наших співгромадян працюють в ОАЕ на постійній або тимчасовій основі. Після скасування віз, відвідування з різними цілями повинні збільшиться, що сприятливо вплине на економіку обох держав.

Якщо ви хочете знайти роботу в ОАЕ, то сайт www.eurabota.ua вам у цьому допоможе. Так, вакансії в Королівстві доступні в рубриці “Інше“.