Канада з великим скрипом видає візи українцям

 

Канада фото

Згідно з даними урядових структур Канади, які відповідають за надання можливості в’їзду іноземних громадян, за підсумками п’яти місяців 2018 року з числа українців, які давали заявку на отримання канадської візи, майже 27 відсотків отримали відмову.

За словами посла України в Канаді Андрія Шевченка, «це колосальна цифра, яка не відповідає тому партнерства і дружби, існуючими між Україною і Канадою».

На переконання керівника українського посольства, не існує ніяких більш-менш виразних аргументів з боку міграційних структур Канади, які б пояснювали таку велику частку відмов у в’їзді нашим громадянам. Він не вірить у те, що кожен четвертий українець не правильно заповнює необхідні документи, особливо, якщо враховувати той факт, що абсолютна більшість людей для того, щоб гарантувати правильне оформлення документації, користуються послугами фахівців.

Поки в найближчій перспективі не доводиться говорити про введення безвізового режиму між Україною та Канадою, але А. Шевченка «впевнений, що у нас буде «безвиз» з Канадою, точно так само, як у нас він є з ЄС».

Раніше повідомлялося, що визначено найкраще місто Канади для іммігрантів, ним став Оквилл в провінції Онтаріо.

Джерело: www.eurabota.ua